❤️ Milovnice pralinek – pozor! ❤️
Je tu pokračování kurzu, který jste si tolik zamilovaly!
Tohle prostě musíte vidět! A hlavně ochutnat!
Představujeme vám
TEKUTÉ PRALINKY
🔥POZOR! Tento kurz způsobuje chuťový ohňostroj a dobrou náladu od začátku do konce. Tři úžasné recepty, které z vás udělají hvězdu.
Spousta z vás se ptala na náplně pralinek, které jsou tekuté a alkoholové. Jak je vyrobit. Jaký alkohol k tomu použít. A jak pralinky správně a jednoduše naplnit.
Tak my vás to všechno naučíme! 😊
Pralinky už díky základnímu kurzu umíte. A teď:
… chcete své čokoládové umění posunout zase o kousek dál.
…chcete vyrobit božské náplně, kterým nikdo neodolá.
…si chcete poradit se všemi úskalími,
která tekuté náplně provází.
… chcete zjistit, jak to udělat, aby náplně byly nádherně vláčné a přitom chuťově dokonalé.
Že pralinky ještě neumíte, ale tekuté náplně vás zaujaly a toužíte se je také naučit?
Tak mrkněte na základní kurz pralinek. A k němu za zvýhodněnou cenu můžete získat i tento pokorčilý kurz Tekutých pralinek.
Ať už máte pralinky za sebou, a nebo teprve začínáte, máme pro vás skvělou zprávu.
Tekuté náplně zvládne úplně každý!
Podívejte se na video, ať víte, co vás čeká.
S Lindou Pereslény Zemánkovou z 59 sweets jsme pro vás připravili online kurz, který opět stojí za to.
7 videí (172 minut) už čeká na vás
Přístup k videím získáte ihned a napořád.
Sledujte je z pohodlí svého domova.
Kdykoliv se k nim můžete vrátit. Na počítači, tabletu nebo mobilu.
Linda vám navíc poradí v uzavřené FB skupině.
Kurz se opět ponese ve skvělé hravé náladě!
Kdo jste s Lindou už absolvovali základní kurz pralinek,
víte, jak to dokáže v kuchyni roztočit.
Zábava a čokoláda je prostě božská kombinace! 😍
A výsledek? Ten prostě stojí za to.
Co se v kurzu naučíte?
- jak vyrobit 3 druhy alkoholových náplní do pralinek – je vaším favoritem náplň z piva Guinness, z Karibského rumu, kávy a karamelu, anebo růžového Ginu?
- jak pralinky plnit a zavírat 2 způsoby – klasicky s menší obměnou + přes fólii
- a jako BONUS – jak čokoládky ozdobit kandovaným ovocem a květem
Tak co vy na to? Pustíte se do toho s námi i vy?
Přístup k videím získáte ihned a napořád.
Sledujte je klidně z vaší kuchyně. Zkrátka tam, kde je vám nejlépe. Kdykoliv.
Staňte se pralinkovou královnou
Čokoláda voní celým domovem.
Na stole se nádherně lesknou okouzlující dobrůtky.
Všem se sbíhají sliny.
Nedokážou odolat.
Kdo ochutná, ten chce další!
Pralinky mizí jako pára nad hrncem.
A vy jste spokojená.
Obdivovaná.
Také se vám líbí taková představa?
Běžná cena fyzického kurzu u Lindy
je 3300 Kč (130 eur).
Cena online kurzu je jen 2140 Kč (88 eur)
Tak neváhejte a objednejte si tento kurz –
stačí pár kliknutí a je okamžitě váš.
Kdo za kurzem stojí?
Linda Pereslény Zemánková (59 sweets) patří na Slovensku a v České republice k špičkám ve svém oboru.
Na fyzických kurzech proškolila více než 500 lidí. Na kurzy je težké se dostat, jsou hned vyprodané.
Zúčastnila se několika soutěží v ČR, SR i. zahraničí, s umístěním na předních místech.
V roce 2017 byla v Miláně na celosvětové soutěži jako porotkyně.
Aktivně se vzdělává u nás i v zahraničí. Má za sebou přes 30 kurzů a masterclass školení.
Vanda Pálková stojí od roku 2016 v čele značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení. Spolu s týmem zkušených profesionálů nabízí klientům v České republice a na Slovensku kvalitní vzdělávání v oblasti cukrařiny a pekařiny.
Vytvořili přes 700 výukových videí ke kurzům, které absolvovalo již více než 6 000 tisíc lidí.
Je propagátorkou zdobení krémem, autorkou luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení a osobně vyškolila přes 600 zájemců o zdobení krémem.
Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.
S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.
A tady je malá ochutnávka z kurzu
Co je obsahem kurzu?
1. Náplň s pivem Guinness
2. Náplň s růžovým Ginem
3. Náplň z Karibského rumu, kávy a karamelu
4. Plnění a zavírání
5. Zavírání transferovou folií
6. A máme hotovo!
7. BONUS: Tabulkové čokolády
s kandovaným ovocem a květy
Jaké další BONUSY ke kurzu dostanete
1. bonus - přístup do uzavřené podpůrné FB skupiny
2. bonus - certifikát
3. bonus - sleva na nákup výrobků u LKstore.cz
4. bonus - sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk
Zaujal vás kurz a rádi byste ho věnovali jako dárek?
Napište si o poukaz.
Přístup k videím máte už na celý život.
Zajímá vás více?
Napadají vás další otázky?
Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.