Oslavte s námi

8. narozeniny Sladkého mámení

Zadejte kód OSLAVA45 při objednávce

a okamžitě získejte 45% slevu.

Tohle je nabídka, kterou prostě nemůžete minout!

🇫🇷 Oh là là! 🇫🇷

Francouzské dezerty jsou božské. Výjimečné. Miluje je celý svět.

I vy snadno propadnete jejich kouzlu. 

Máme pro vás ucelený písemný návod

o základech francouzské cukrařiny v češtině

a k tomu několik bonusů

 


Vydejte se s námi za minidezerty do voňavé Francie.

CHCI ZÍSKAT TENTO NÁVOD

Jako bychom to viděli…

Chcete je konečně pokořit, ale ztrácíte se v té haldě osvědčených návodů, tipů a triků ve ve FB skupinách, na YouTube, v knihách?

Nevěříte si, že to zvládnete anebo zda se do toho vůbec pustit?

Nejraději byste všechno vyhodili z okna ven.

Také to znáte?

Už žádné uložené odkazy. Popsané sešity.

Ani zdlouhavé lovení na internetu, jak se co dělá a připravuje.

Marie Taušová z Modern Cakes pro vás sepsala v kostce a pěkně pohromadě všechno, co k francouzským dezertům potřebujete na začátku určitě vědět a znát.

Nejdůležitější je ale odvaha a chuť,

se kterými jde všechno.

Koukněte na tu nádheru...

Co vás čeká?

Ve 12 kapitolách se naučíte

  • Základní pojmy a vysvětlení, abyste se dobře vyznali
  • S kterými surovinami je nejlepší pracovat a jak
  • Které příchutě k sobě ladí a vytvoří úžasnou chuť dezertů
  • Jak správně připravit želatinu
  • Co jsou ostatní gelifikanty
  • Vše o cukrech a cukrových sirupech
  • Jak na čokoládu
  • Jak na ganache, karamel a emulzi
  • Jak se tvoří piškotové a ovocné vklady a které jsou nejlepší
  • Vše o mousse – pěnách, které jsou synonymem francouzské cukrařiny
  • Jak vytvořit perfektní glazuru a velur
  • Od teorie k praxi

1. BONUS 

recept na kompletní mousse dezert

Čokoláda a pomeranč

  • Kakaový Genoise
  • Čokoládová drobenka
  • Křupavá vrstva
  • Pomerančový confi
  • Čokoládový mousse
  • Zrcadlová poleva

2. BONUS 

recept na kompletní mousse dezert

Dýně s pomerančem a čokoládou

  • Ořechový piškotový vklad
  • Drobenka z lískových ořechů
  • Křupavá vrstva
  • Dýňovo - pomerančový gel - vklad 1
  • Ganache z lískovými oříšky - vklad 2
  • Čokoládový mousse

3. BONUS 

Tři základní cukrářské krémy

  • Krém Patisserie
  • Krém Diplomat
  • Krém Mousselin

Tak co vy na to? Pustíte se do toho s námi?

Přestaňte být otrokem receptů. Díky návodu a receptům konečně pochopíte úplné základy,

techniky a postupy, a budete tak moc kouzlit

podle své vlastní fantazie.

Cena návodu je 885 Kč (37 eur).

Vydejte se do Francie, kde sladké najdete na každém stole

Jsou delikátní. Jsou ikonické. Jsou dokonale harmonické. 

Francie je proslulá svými jedinečnými dezerty, které spojují naprosto božské chutě s nádherným vzhledem. Připravují je v prvotřídních michelinských restauracích i kavárnách na předměstí.

A jejich sláva se už dostala daleko za hranice. 

Vy je teď můžete ochutnat i u vás doma.

S francouzskými minidezerty je totiž každý den výjimečný.

Voilà! Tímhle sladkým luxusem příště okouzlíte svou rodinu a přátele.

Kdo za návodem stojí?

Marie Taušová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2017 pod značkou Modern Cakes.

Její cukrářské začátky jsou spojeny s Míšou Landovou a blogem Víkendové pečení. Tehdy byla zažehnuta cukrářská jiskřička a už nebylo cesty zpět. Na samém začátku pekla hlavně pro rodinu, kamarády a vždy byli všichni nadšeni. A to je jak známo ten nejlepší impulz zkoušet nové věci, recepty, postupy.

Vždy se snažila a snaží učit od těch nejlepších světových cukrářských špiček. Využívá k tomu vše dostupné od Instagramu, Youtube, zahraniční cukrářské knížky, e-booky. A pak už jen překládá, zkouší a tvoří. Je to cesta zdlouhavá, ale ji nesmírně naplňuje, když se něco krásného povede. Peče v podstatě vše, ale nejvíc ji fascinují francouzské dezerty. Naprosto ji okouzlily, pro svou krásu, lehkost, variabilitu jak tvarů tak chutí. Baví ji zkoušet své recepty, chuťové variace.

Jeden ze zásadních momentů pro ní bylo v roce 2020 uspořádaní 2 kurzů právě na francouzské dezerty.

A co Marie říká....Nechám se překvapit, kde mě má cukrářská cesta zavede. Je to vášeň a láska na dalších mnoho let. Přeji Vám, kteří pečením začínáte, aby Vás neodradily první neúspěchy, vytrvejte, učte se, zkoušejte. Úspěchy se určitě dostaví a vaše radost bude obrovská.

Jaké další BONUSY k návodu dostanete 

1. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti LK store

2. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti Pastrymarket.sk

Zajímá vás více? Napadají vás další otázky? 

Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.

Jak se přihlásím a uhradím návod?

Hned po vyplnění objednávky vám do e-mailu přijde zálohová faktura. Návod zaplatíte například bankovním převodem nebo platební kartou.

Kdy dostanu doživotní přístup k návodu?

Po uhrazení objednávky vám automaticky přijdou přístupy do členské sekce, kde najdete všechny informace. Od této doby máte k nim trvalý přistup.

Co potřebuji mít, abych si návod mohl(a) přečíst?

Počítač nebo tablet nebo mobil, stačí vám jen přístup na internet a pak vaše heslo do členské sekce, ktere vám pošleme.

Jak dlouho budu mít přístup k návodu?

Na celý život. Máte neomezený přístup 7 dní v týdnu 24 hodin. Kdy vy máte čas a chuť se tomu věnovat.

Můžu se vás ptát, když mi něco nebude jasné?

To je jasné, budeme pro vás k dispozici ve FB skupině.