Zažijte chuťovou revoluci ve své kuchyni: Tajemství mistrovského tartu odhaleno!

Objevte recept, který Vás provede krok za krokem k vytvoření dezertu, jenž ohromí nejen Vaše přátele, zákazníky, ale i Vás samotné svou jednoduchostí a elegancí.

Představte si to: sedíte doma, sledujete nekonečné řady nádherných cukrářských výtvorů na Facebooku a Instagramu a přemýšlíte,

proč Vaše pečení nikdy nevypadá jako z profesionální dílny.

 Známé pocity – je to frustrující, že? Ale máme pro Vás skvělou zprávu! Existuje cesta, která Vás dovede přímo k cíli – k tartu, který by klidně mohl soutěžit s těmi nejlepšími z francouzských cukráren.

Jablečné pohlazení

s lískovým praliné

Ano, mluvíme o unikátním receptu na Tart s jablky,

lískovými ořechy a flambovaným meringue. 

Zkuste si představit dokonalé křehké těsto, které se při každém zakousnutí jemně rozpadá na jazyku, vytvářející základ pro lahodnou harmonii chutí a textur. 

Jablečný tart vás okamžitě přenese do světa francouzské cukrářské elegance, kde se setkává sladkost s kyselostí, křehkost

s krémovostí, a každý kousek je ztělesněním cukrářského umění.

Zní to složitě? Věřte nám, není!

Tento recept s fotopostupem je Vaším osobním průvodcem, který Vás vezme za ruku a ukáže Vám každý detail a tajemství, jak se stát mistry ve vlastní kuchyni. 

Zapomeňte na frustraci z neúspěchů – s tímto návodem dosáhnete perfektního výsledku hned napoprvé!

Recept na tart je ochutnávkou z dílny Petry Odehnalové, kterou na Facebooku a Instagramu znáte pod značkou Petra Pastry. Připravte se na podzimní sezónu a těšte se na Vánoce, kdy pro Vás společně s Petrou chystáme exkluzivní online kurz.

Petra vám postupně předá některé své úžasné znalosti.

A ty za to rozhodně stojí.

Podívejte se na její nádhernou tvorbu

Začněte hned teď a ochutnejte,

jaké to je stát se skutečnými cukrářskými mistry!

Pro koho je recept ideální?

Pro každého, kdo se nebojí výzev a chce si vyzkoušet něco výjimečného.

 

Pro ty, kteří chtějí svým hostům nabídnout dezert, který bude

nejen lahodit jejich chuťovým buňkám, ale také jejich očím.

 

Pro všechny milovníky pečení, kteří chtějí posunout své

dovednosti na novou úroveň.

Ušetříte čas díky detailnímu fotopostupu.

Získáte unikátní online kalkulačku, která automaticky přepočítá všechny potřebné suroviny podle velikosti vaší formy. Pokud máte doma jinou formu nebo plánujete použít jiný rozměr než v původním receptu, naše kalkulačka vám zajistí přesné množství surovin pro dokonalý výsledek.

Tento nástroj je jediný svého druhu u nás

a nikde jinde takovou kalkulačku nenajdete.

Chcete se konečně přestat trápit nad tím,

kde děláte chybu? 

Chcete zažít tu radost a pýchu,

když vytáhnete z trouby dokonalý výtvor?

Pak je tento recept přesně pro Vás!

Dezert je dokonalou souhrou chutí a textur – křehké máslové těsto, jemné pražené lískové praliné a osvěžující jablečný kompot.

Povrch je pečlivě zdobený sněhovými pusinkami, flambovanými do dokonalé zlatavé barvy, které tvoří nádherný kontrast s jemnými cukrářskými dekoracemi ve tvaru květů a listů.

Podívejte se na první reference po pár dnech, co jsme recept vypustili do světa.

Co všechno se naučíte


Křehké těsto


Jemné a zároveň pevné, které se při pečení mění v zlatavý základ vašeho tvaru.

Lískooříškové praliné


Opražené lískové ořechy se propojují s karamelovou sladkostí, aby vytvořily bohatou, krémovou náplň, která dodává dezertu hloubku a oříškovou jemnost.

Jablečný kompot


Kyselejší kompot z jablek Golden Delicious dodává svěžest a vyvažuje sladkost meringue. Připravte se na osvěžující výbuch chutí při každém soustu.

Flambovaný meringue


Na závěr je tart korunován sněhovými pusinkami, jemně flambovanými do zlatava, které nejen že vypadají úchvatně, ale také přináší jedinečný kontrast chutí a textur.

Jemné cukrářské dekorace


Tyto detaily nejenže dodávají dezertu eleganci a sofistikovanost, ale také přinášejí dokonalou souhru textur – od křupavých sušenek po jemný meringue.

Online kalkulačka


Získáte unikátní online kalkulačku, která automaticky přepočítá všechny potřebné suroviny podle velikosti vaší formy. 

Cena kompletního receptu s podrobným fotopostupem a exkluzivní online kalkulačkou, kterou jinde nenajdete,

je 526 Kč (21 EUR).

O autorkách

Jsem Petra Odehnalová a už od dětství jsem měla ráda čas strávený v kuchyni. Brzy jsem si osvojila dovednosti vaření a pečení, a mé začátky byly převážně zaměřené na tradiční pečivo z kynutého těsta – buchty, koláče a záviny. Svět cukrářství mě tehdy příliš nelákal, zdál se mi totiž příliš náročný.

Vše se změnilo před sedmi lety, kdy mě moje dcera požádala, abych jí připravila narozeninový dort, protože jí kupované dorty nechutnaly. Po prvním dortu jsem se pustila do dalších a uvědomila si, že mě pečení baví a chci se v něm zdokonalovat. To mě vedlo k rozhodnutí zapsat se na dálkové studium cukrářského oboru.

Po úspěšném absolvování zkoušek jsem však cítila, že se chci učit dál. Začala jsem proto čerpat inspiraci z různých zahraničních webů a blogů, kde jsem objevila kouzlo francouzského cukrářství. Koupila jsem si první knihy v cizím jazyce a přihlásila se na svůj první kurz s Vladem Ryasnyym. Jeho styl mě okamžitě oslovil, a tak jsem se zúčastnila i dalších jeho kurzů.

V té době jsem také dostala nabídku podílet se na vzniku cukrárny Pistácius v Brně-Soběšicích, kterou jsem s radostí přijala. Požádala jsem Vlada, aby nám s tímto projektem, zejména na jeho začátku, pomohl. Po dvou letech zajímavé spolupráce jsem se rozhodla vydat vlastní cestou.

Měla jsem také možnost vést několik osobních cukrářských kurzů, což pro mě byla velmi obohacující zkušenost. Můj recept na kompletní dort v kombinaci ostružina-verbena najdete v aktuálním letním čísle časopisu Torty od mamy.

Recept na tart je ochutnávkou mé práce, kterou vám s radostí představuji jako začátek mé spolupráce se Sladkým mámením. Těšit se můžete na další inspirativní recepty, které postupně přibudou.

A před Vánoci pro vás chystáme speciální online kurz zaměřený na Tarty, kde navážeme na tuto písemnou foto ochutnávku a ponoříme se hlouběji do technik a tajemství přípravy těchto lahodných dezertů.

Tento recept a následný kurz vám pomůže zdokonalit vaše cukrářské dovednosti a objevit radost ze sladkého tvoření.

Vanda Pálková stojí od roku 2016 v čele značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení. Spolu s týmem zkušených profesionálů nabízí klientům v České republice a na Slovensku kvalitní vzdělávání v oblasti cukrařiny a pekařiny.

Vytvořili přes 700 výukových videí ke kurzům, které absolvovalo již více než 6 000 tisíc lidí.

Je propagátorkou zdobení krémem, autorkou luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení a osobně vyškolila přes 600 zájemců o zdobení krémem.

Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.

S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.

Jaké další výhody můžete očekávat,

když se rozhodnete pro nás?

Kromě přístupu k fotoreceptu na celý život vám nabízíme

také několik bonusů zdarma.

1. bonus – přístup do uzavřené podpůrné VIP FB skupiny

2. bonus – certifikát

3. bonus – sleva na nákup výrobků u LKstore.cz

4. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk

Rádi byste někomu udělali radost dárkem? Můžete si vybrat náš dárkový poukaz, a potěšit tak své blízké i přátele.

Chcete se dozvědět více?

Nebo máte další otázky? 

Zde najdete nejčastěji kladené dotazy a odpovědi, které vám mohou pomoci.

Jak se přihlásím a uhradím recept?

Po dokončení objednávky obdržíte zálohovou fakturu e-mailem. Recept můžete zaplatit bankovním převodem nebo platební kartou.

Kdy dostanu doživotní přístup k receptu?

Jakmile vaše objednávka bude uhrazena, získáte okamžitý přístup do členské sekce. Od této doby k němu máte trvalý přístup.

Co potřebuji mít, abych si texty a fotky postupu mohl(a) přečíst?

Budete potřebovat pouze zařízení s připojením k internetu, jako například počítač, tablet nebo mobil. Po dokončení objednávky vám zašleme heslo pro přístup do členské sekce, kde naleznete všechny informace.

Jak dlouho budu mít k receptu přístup?

V přístup není ničím omezen. Máte ho 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, takže si vše můžete prohlížet podle svého časového plánu a potřeb.

Zvládnu to?

Ano, recepty jsou koncipována tak, aby byla srozumitelná pro všechny. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý, budete mít přístup ke všem potřebným informacím, včetně písemných podkladů.

Můžu se vás ptát, když mi něco nebude jasné?

Rádi vám pomůžeme a zodpovíme vaše dotazy. Stačí se připojit do naší skupiny na Facebooku, kde jsme pro vás k dispozici.

Dostanu certifikát?

Určitě. Po úspěšném dokončení nám odešlete prosím fotografie vašich výsledků a my vám poskytneme zpětnou vazbu i potvrzení o absolvování.

Budeme o něco soutěžit?

Ano, máme pro vás připraveny zajímavé ceny a budete moci ve FB skupině soutěžit o několik krásných odměn.